Eficacitatea serviciilor de promovare seo

Potrivit specialistilor, doar anul precedent au fost lansate 13 modificari in algoritmul de departajare Google, care sunt cele mai notabile si cele mai mediatizate insa, in realitate se produc modificari posibil in fiecare zi.

Din acest motiv, site-ul tau trebuie sa gaseasca solutii constant noilor update-uri, macar in scopul de a-ti pastra pozitia daca nu pentru a urca in topul cautarii naturale. In raport cu informatiile specialistilor seo, anul urmator vine cu o serie de noi implementari.

Iata aspectele pe care sa le optimizezi:

Optimizati websiteul pentru tablete si telefoane

Estimarile in 2013 anuntau ca traficul de pe dispozitivele mobile il va intrece pe cel de pe pc-uri si aceasta statistica s-a adeverit. In prezent, exista mai multe device-uri mobile decat calculatoare.

Daca vrei ca situl tau sa sa tina cont tendintelor actuale si sa poata fi vizualizat cu usurinta si de pe mobile, trebuie ca acesta sa fie responsive. Aceasta inseamna ca iti sunt necesare optimizari si de un nou concept de design.

Acorda o atentie sporita promovarii social media

La inceput, canalele sociale erau doar in intentia de a distribui informatia,dar in momentul de fata, este de-a dreptul un instrument de publicitate online. Constituie un aspect benefic sa utilizezi conturi macar pe cateva site-uri de social media pentru a posta zi de zi informatii utile, servicii sau promotii. De aceeasi importanta e sa detii o pagina de Google+ pentru afacerea ta, deoarece informatiile sunt preluate mai rapid in cautarile pe Google.

Mai mult de atat, Google tine cont in ceea ce priveste SEO de numarul de vizualizari ale continutului, de cat de multe like-uri si sharuri inregistreaza. In plus, trimitand si altora continutului publicat in platformele sociale, sunt posibilitati mai ridicate sa capeti link-uri de calitate care vor fi benefice pentru promovarea seo.

Mai mult, cu ajutorul website-urilor de socializare atrageti consumatori potentiali, aceasta conducand la cresterea vanzarilor .

Desi in urma cu afla mai mult ceva timp era posibil sa adaugi cuvinte cheie generale cu scopul de a caracteriza cu ce se ocupa businessul dvs., pe masura cresterii volumului de situri la nivel global, acest lucru a ajuns irelevant. Din aceasta cauza, este esential sa va ganditi foarte bine ce anume cauta utilizatorul cand acceseaza site-urile redate de motorul de cautare.

Postati advertoriale Promovare site in in mod regulat

Indiferent de tipologia firmei, e necesar sa incercati sa publicati frecvent continut nou. In situatia unui forum acest aspect e absolut normal, daca aveti un site de prezentare, straduiti-va sa postati cat mai des informatii noi referitoare la activitatea desfasurata. Continutul distribuiti-l in permanenta in retelele social-media. Totodata, este indicat sa adaugati continut prin intermediul carora sa va educati prospectii pe baza produselor pe care intentionati sa le vindeti.